Folie auto.


     Folia auto ramane cea mai utilizata solutie de protejare a masinii dumneavoastra, atunci cand discutam de respingerea razelor solare. Foliile auto aplicate pe masina dumneavoastra confera un aspect placut si modern masinii, o protectie sporita la caldura si o bariera impotriva razelor UV care patrund prin geamuri. Va ganditi sa aduceti o schimbare masinii dumneavoastra prin aplicarea unei folii auto pe geamurile autovehiculului si nu cunoasteti detalii legate de folia auto? Noi, Creativ330.ro, ne-am propus sa va aducem la cunostinta beneficiile aplicarii unei folii auto.
     Colaboram cu cel mai mare producator si distribuitor de folie auto din lume. Marca comercializata si montata in atelierul nostru omologat este LLumar. LLumar este un brand de folii auto recunoscut la nivel mondial. Produsul aplicat de catre noi este autentic si este fabricat in SUA, la fabrica LLumar. Folia auto LLumar este fabricata de catre EASTMAN CHEMICAL COMPANY, o companie infiintata in 1920. In 1977 brand-ul LLumar apare initial in Statele Unite ale Americii si ulterior este distribuit si pe piata mondiala.


Folie auto AT.


     Folia auto AT - este o folie LLumar cu o protectie scazuta la respingerea energiei solare. Procedeul de fabricare a gamei de folii AT, este colorarea in profunzime. Protectia importiva razelor UV este foarte ridicata, indicele fiind de 99%. Gama AT se fabrica pe mai multe transparente:
- AT05GR - este o folie auto cu transparenta de 7%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 44%. Garantia este de 5 ani.
- AT15GR - este o folie auto cu transparenta de 15%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 40%. Garantia este de 5 ani.
- AT35GR - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 32%. Garantia este de 5 ani.
- AT35GN - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "verde", imita foarte bine geamurile de fabrica colorate, razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 32%. Garantia este de 5 ani.
- AT50GR - este o folie auto cu transparenta de 53%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 26%. Garantia este de 5 ani.


Folie auto ATR.


     Folia auto ATR - este o folie LLumar cu o protectie ridicata la respingerea energiei solare. Procedeul de fabricare a gamei de folii ATR, este prin "bombardarea" foliei cu atomi de aluminiu. Avand in componenta foliei un strat de aluminiu, protectia termica (TSER), este foarte ridicata. Protectia importiva razelor UV este foarte mare, indicele fiind de 99%. Gama ATR se fabrica pe mai multe transparente:
- ATR05CH - este o folie auto cu transparenta de 5%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 70%. Garantia este de 10 ani.
- ATR15CH - este o folie auto cu transparenta de 15%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 53%. Garantia este de 10 ani.
- ATR20CH - este o folie auto cu transparenta de 21%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 48%. Garantia este de 10 ani.
- ATR35CH - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 44%. Garantia este de 10 ani.
- ATR50CH - este o folie auto cu transparenta de 55%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 34%. Garantia este de 10 ani.


Folie auto LATI.


     Folia auto LATI - este o folie LLumar cu o protectie ridicata la respingerea energiei solare. Foliile LATI au in compozitia lor un strat de particule de nano-ceramica. Protectia termica (TSER) a acetor folii este foarte mare. Protectia importiva razelor UV este foarte mare, indicele fiind de 99%. Gama LATI se fabrica pe mai multe transparente:
- LATI05LS - este o folie auto cu transparenta de 5%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 61%. Garantia este de 12 ani.
- LATI15LS - este o folie auto cu transparenta de 18%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 57%. Garantia este de 12 ani.
- LATI35LS - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 51%. Garantia este de 12 ani.
- LATI50LS - este o folie auto cu transparenta de 55%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar TSER (energia totala solara respinsa), este de 46%. Garantia este de 12 ani.


Call Now Button