Folie auto.


     Folia auto ramane cea mai utilizata solutie de protejare a masinii dumneavoastra, atunci cand discutam de respingerea razelor solare. Foliile auto aplicate pe masina dumneavoastra confera un aspect placut si modern masinii, o protectie sporita la caldura si o bariera impotriva razelor UV care patrund prin geamuri. Va ganditi sa aduceti o schimbare masinii dumneavoastra prin aplicarea unei folii auto pe geamurile autovehiculului si nu cunoasteti detalii legate de folia auto? Noi, Creativ330.ro, ne-am propus sa va aducem la cunostinta beneficiile aplicarii unei folii auto.
     Colaboram cu cel mai mare producator si distribuitor de folie auto din lume. Marca comercializata si montata in atelierul nostru omologat este LLumar. LLumar este un brand de folii auto recunoscut la nivel mondial. Produsul aplicat de catre noi este autentic si este fabricat in SUA, la fabrica LLumar. Folia auto LLumar este fabricata de catre EASTMAN CHEMICAL COMPANY, o companie infiintata in 1920. In 1977 brand-ul LLumar apare initial in Statele Unite ale Americii si ulterior este distribuit si pe piata mondiala.


Folie LLumar CLASIC.


     Folia auto CLASIC - este o folie LLumar cu o protectie de 44% la respingerea energiei solare. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie, este colorarea in profunzime. Protectia impotriva razelor UV este foarte ridicata, indicele fiind de 99%. Gama CLASIC se fabrica pe mai multe transparente:
- AT05GR - este o folie auto cu transparenta de 7%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 44%. Garantia este de 5 ani.

- AT15GR - este o folie auto cu transparenta de 15%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 40%. Garantia este de 5 ani.

- AT35GR - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 32%. Garantia este de 5 ani.

- AT50GR - este o folie auto cu transparenta de 53%, culoarea acesteia este de "gri petrol", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 26%. Garantia este de 5 ani.


Folie LLUMAR CONFORT.


     Folia auto CONFORT - este o folie LLumar cu o protectie ridicata la respingerea energiei solare si anume 70%. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie este colorarea in profunzime, avand in componenta atomi de aluminiu. Astfel, protectia termica este foarte ridicata. Protectia importiva razelor UV este foarte mare, indicele fiind de 99%. Gama CONFORT se fabrica pe mai multe transparente:

- ATR05CH - este o folie auto cu transparenta de 5%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 70%. Garantia este de 10 ani.

- ATR15CH - este o folie auto cu transparenta de 15%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 53%. Garantia este de 10 ani.

- ATR35CH - este o folie auto cu transparenta de 38%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 44%. Garantia este de 10 ani.

- ATR50CH - este o folie auto cu transparenta de 55%, culoarea acesteia este de "gri charcoal", razele UV sunt respinse in proportie de 99%, iar energia totala solara respinsa este de 34%. Garantia este de 10 ani.     

Folie LLUMAR UV autorizata pentru geamurile fata

Este destinata protectiei impotriva razelor ultraviolete.
Aceasta folie se poate aplica legal ( cu autorizatie ) doar in cazul in care dupa aplicarea foliei rezulta o transmitere a luminii de minim 70%, aceasta fiind conditionata de tenta de culoare pe care o au geamurile autoturismului din fabricatie.
Pentru a afla daca pe autoturismul Dvs. se poate aplica legal aceasta folie pe geamurile din fata, se face o proba de lucru cu aparatul de masura al transparentei.
Chiar daca este foarte transparenta, folia ofera protectie impotriva razelor ultraviolete de 99%.


Call Now Button